Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.

 

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα γίνουν μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Υπενθυμίζεται ότι οι παρελάσεις, είχαν ακυρωθεί και την 25η Μαρτίου, όταν άλλωστε η χώρα ήταν σε lockdown.

Παράλληλα ο κ. Πέτσας είπε, μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Οπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «η εικόνα που έχουμε είναι σταθεροποίησης και όχι εκθετικής αύξησης των κρουσμάτων, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά».

Ο κ. Πέτσας παρουσίασε και δεδομένα που δείχνουν ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να τα πηγαίνει καλύτερα από χώρες με παρόμοιο πληθυσμό όπως το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα τόσο σε επίπεδο αριθμού θυμάτων, όσο και σε επίπεδο αριθμού κρουσμάτων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.