ΑΑΔΕ: Πάρτε κλειδάριθμο Taxisnet χωρίς να πάτε στην εφορία.

Οι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στο TAXISnet  χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία στην Εφορία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν με το kleidarithmos.gov.gr και να λάβουν ηλεκτρονικά τη χορήγηση κλειδαρίθμου κατόπιν πιστοποίησης ότι είναι κάτοχοι του αριθμού κινητού τηλεφώνου, που θα δηλώνουν, από την τράπεζα ή τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας τους. Η υπηρεσία αυτή αφορά την αρχική εγγραφή των πολιτών στο TAXISnet , δηλαδή τη λήψη κλειδαρίθμου για πρώτη φορά.

Για την ηλεκτρονική εγγραφή σας στο TAXISnet , θα χρειαστεί:
  1. Να συμπληρώσετε το όνομα χρήστη (username), και τον κωδικό πρόσβασης (password) που επιθυμείτε
  2. Να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας εισάγοντας τον κλειδάριθμο που θα σας αποσταλεί
  3. Για την ηλεκτρονική αποστολή του κλειδαρίθμου θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό ταυτότητας και τον τύπο της, το IBAN, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) και τον πάροχο κινητού.
Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι είστε κάτοχος του κινητού τηλεφώνου που συμπληρώσατε στην αίτηση, θα σας αποσταλεί:
  • Tο πρώτο μέρος του κλειδαρίθμου με ηλεκτρονικό μήνυμα (email)
  • Tο δεύτερο μέρος του κλειδαρίθμου μέσω γραπτού μηνύματος (SMS)

Όταν σας αποσταλεί ο κλειδάριθμος, επιστρέψτε στην εφαρμογή και επιλέξτε «Ενεργοποίηση Λογαριασμού».

Επιλέξτε «Είσοδος στην υπηρεσία» και στην συνέχεια θα μεταφερθείτε στο TAXISnet όπου θα επιλέξετε «Αρχική εγγραφή» και «Φυσικό πρόσωπο».

Συμπληρώνετε το σύνολο των ψηφίων που λάβατε στο e-mail και το κινητό σας τηλέφωνο με την παραπάνω σειρά (πρώτο μέρος από το e-mail, δεύτερο μέρος από το κινητό) χωρίς κενό μεταξύ τους και έχετε διαθέσιμο τον κλειδάριθμό σας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.