Και τραπεζική διάσταση στο σκάνδαλο Μένιου Φουρθιώτη.

Άνοιξε ο “ασκός του Αιόλου” και πλέον οι αποκαλύψεις για την δράση του Μένιου Φουρθιώτη αλλά και τις διασυνδέσεις του φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος.

Η υπερπολυτελής βίλα του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη, με τις δύο πισίνες, αποδείχθηκε πως ήταν κατασχεμένη από τράπεζα, παρόλα αυτά ο παρουσιαστής έμενε εκεί κανονικά χωρίς να τον ενοχλεί κανείς!

Ο παρουσιαστής λοιπόν πόζαρε την πολυτελή βίλα στον Διόνυσο, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι δική του! Και όχι μόνο αυτό. Είχε εξασφαλίσει αστυνομική προστασία, ήταν απολύτως δημοσιοποιημένη η διαμονή του εκεί και λόγω των βομβιστικών ενεργειών, Με απλά λόγια, όλος ο κόσμος γνώριζε ότι ο Φουρθιώτης έμενε στην συγκεκριμένη βίλα.

Παρά το γεγονός ότι η Τράπεζα αποφεύγει να δώσει περισσότερα στοιχεία, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Φουρθιώτης στην πραγματικότητα έχει βρει τη μέθοδο να μένει στο ακίνητο χωρίς να πληρώνει ενοίκια στο νέο ιδιοκτήτη δηλαδή την Alpha Bank και επικαλείται συμφωνία με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του ακινήτου ο οποίος στην πραγματικότητα δεν ήταν ο ιδιοκτήτης.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ακίνητο ανήκει στην Alpha Bank μετά από πλειστηριασμό λόγω χρεών του προηγούμενου ιδιοκτήτη.

Και το ακίνητο περιήλθε στην κατοχή της μετά από πλειστηριασμό λόγω χρεών που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν ξεσπάσει η κρίση του κορωνοϊού και η κυβέρνηση επιβάλλει την απαγόρευση όλων των σχετικών «αναγκαστικών μέτρων».

Εάν λοιπόν ισχύει η συγκεκριμένη αποκάλυψη, ο παρουσιαστής και κάποιοι εντός τράπεζας είχαν στήσει «μαγαζί» εις βάρος της τράπεζας! Και ενώ για τον Φουρθιώτη αυτή η ρεμούλα είναι το λιγότερο που θα πρέπει να τον απασχολεί πλέον, για την τράπεζα τίθεται θέμα απιστίας. Προφανώς, άπαξ και υπάρχει η έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα, και το συγκεκριμένο γεγονός θα διερευνηθεί από την ελληνική δικαιοσύνη.

Για να δούμε πώς μπορεί ένας τύπος σαν τον Φουρθιώτη να βρίσκεται στο απυρόβλητο ακόμα και από τις τράπεζες, την ώρα που τίμιοι έλληνες επαγγελματίες βλέπουν τις περιουσίες τους να κατάσχονται λόγω χρεών…

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.