“Είναι σαφές ότι η ατιμωρησία οδηγεί όλους τους ανθρώπους να μην φοβούνται να κάνουν παράνομες πράξεις” – Δήλωσε ο πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης.

 

“Μπούκαραν” σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης και άρπαξαν ταμειακή

Στο στόχαστρο δύο ανδρών βρέθηκε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι δύο δράστες, χωρίς να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, «μπούκαραν» στο ζαχαροπλαστείο «Αβέρωφ», στη Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου και άρπαξαν μία ταμειακή μηχανή, ενώ προκάλεσαν φθορές σε μηχανήματα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, ο ένας εκ των δραστών πήγε στην πρώτη ταμειακή μηχανή και προσπάθησε να την ανοίξει. Αμέσως τον έσπευσε να τον βοηθήσει ο συνεργός του, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Στη συνέχεια βρήκαν τη δεύτερη ταμειακή μηχανή την οποία και πήραν, βάζοντάς το στα… πόδια.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών της πόλης και ιδιοκτήτης του “Αβέρωφ”, Μάριος Παπαδόπουλος τόνισε πως «το θέμα δεν είναι ότι γίνεται η διάρρηξη. Το ζήτημα είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί μπαίνουν μέσα στο μαγαζί χωρίς να έχουν καλυμμένα ούτε τα πρόσωπά τους. Είναι σαφές ότι η ατιμωρησία οδηγεί όλους τους ανθρώπους να μην φοβούνται να κάνουν παράνομες πράξεις».

Δείτε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας:

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.