Τύμπανα πολέμου! Τουρκικό πολεμικό πλοίο απειλεί γαλλικό ερευνητικό εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας!

Τύμπανα πολέμου! Τουρκικό πολεμικό πλοίο απειλεί γαλλικό ερευνητικό νοτίως της Κρήτης εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας!(vid.)

    

Θρίλερ εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης, με τουρκικό πολεμικό σκάφος να έχει εισβάλει στην περιοχή προκειμένου να απειλήσει γαλλικό ερευνητικό πλοίο το οποίο διεξάγει έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Μιλάμε για μία πρωτοφανή πρόκληση που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο, διότι το γαλλικό ερευνητικό βρίσκεται λίγα μόλις μίλια νότια της Κρήτης σε περιοχή σαφούς ελληνικής κυριαρχίας!

Η Τουρκία όμως κάνοντας χρήση του παράνομου μνημονίου με την Λιβύη, με μία πρωτοφανή κίνηση που παραπέμπει σε εμπόλεμη κατάσταση, έστειλε το πολεμικό της πλοίο με σκοπό να απειλήσει το γαλλικό προκειμένου να αποχωρήσει από την περιοχή, ισχυριζόμενοι ότι βάσει του παράνομου μνημονίου που έχει υπογράψει με την κυβέρνηση Σαράτζ, η περιοχή είναι υπό τουρκική κυριαρχία!

Στην περιοχή αυτή τη στιγμή έχει σπεύσει και πλοίο του πολεμικού ναυτικού. Θα σας ενημερώνουμε για ότι άλλο συμβεί.

Δείτε το βίντεο

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.