Drone της ΕΛ.ΑΣ. “έπεσε” σε ταράτσα των Εξαρχείων…

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δυο υπερσύγχρονα drones που διαθέτουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας και στέλνουν online  εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Μυστήριο με την πτώση drone της ΕΛ.ΑΣ ήμερα το μεσημέρι στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα να με πληροφορίες το ένα από τα δυο υπερσύγχρονα drones που διαθέτουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας και στέλνουν on line  εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση από την αστυνομία

Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά σηκώθηκε το δεύτερο drone και “σαρώνει” την περιοχή των Εξαρχείων, ώστε οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους δώσουν εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ασφαλείς πληροφορίες λένε ότι το drone, πετώντας πάνω από την περιοχή των Εξαρχείων έχασε το σήμα με το τηλεχειριστήριο και βγήκε εκτός εμβέλειας με αποτέλεσμα να πέσει. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση, το drone εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ ενώ διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες της πτώσης.

Αν δηλαδή έχασε πράγματι το σήμα και έπεσε ή συνέβη κάτι άλλο….

protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.