Συνελήφθη γυναίκα στρατιωτικός για μη χρήση μάσκας εν πλω.

 

Εικόνα αρχείου

Γυναίκα στρατιωτικός συνελήφθη, το απόγευμα της 7ης Αυγούστου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο από Σκιάθο για Βόλο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα κλήθηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος να επιδείξει το δελτίο της αστυνομικής της ταυτότητας προκειμένου να της επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο για μη χρήση μάσκας εν πλω αλλά αρνήθηκε επανειλημμένα, όπως αναφέρει το ant1news.gr.

 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διενεργήθηκε προανάκριση στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελέα Στρατοδικείου Λάρισας, λόγω ειδικής δωσιδικίας, αφέθηκε ελεύθερη.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Enikos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.