Ρουβίκωνας VS Εικονοκλαστική Σέχτα _ «Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών»…

«Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών». Αυτό ήταν το σχόλιο του Γιώργου Καλαϊτζίδη, ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα για την ανάληψη ευθύνης της «Εικονοκλαστικής Σέχτας», για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη.

agios_dionysios_skoufa



«Διαβάστε την ανάληψη ευθύνης.Κλασική περίπτωση ψυχοπαθών.Μαζί με την βόμβα στην Κυψέλη και τον τραυματία μετανάστη νομίζω οτι το τερματίσαμε», επισήμανε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Το κείμενο της ανάληψης ευθύνης περιλαμβάνει ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Επιτεθήκαμε στην εκκλησία γιατί μισούμε αυτό το απαίσιο ίδρυμα και για τον ιστορικό του ρόλο στην ανάπτυξη του δυτικού πολιτισμού της κοινωνίας. Μισούμε τους ναούς, την πίστη τους, την ηθική τους, τους παπάδες και τα κοπάδια».

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Εικονοκλαστική Σέχτα», το χτύπημα δεν ήταν συμβολικό, αλλά σκόπευε να προκαλέσει τη μέγιστη δυνατή ζημιά. «Ο σκοπός μας ήταν η έκρηξη την στιγμή που η προβλεπόμενη θρησκευτική λειτουργία θα ξεκινούσε το πρωί, είτε με τον χρονοδιακόπτη είτε αν θα το άνοιγε κάποιος, ελπίζοντας να προκαλέσει την μεγαλύτερη ζημιά που θα μπορούσε να γίνει σε κάποιο παπά και/ή στο κοπάδι των πιστών», αναφέρει η προκήρυξη


Όλη η προκήρυξη στο orthodoxia.info Η «Εικονοκλαστική Σέχτα» ανέλαβε την ευθύνη στον Άγιο Διονύσιο – Απειλεί με νέα χτυπήματα

orthodoxia.info / protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.