Παιδί αστυνομικού χρειάζεται την βοήθεια μας…

H ανάρτηση που ακολουθεί έγινε στη σελίδα στο fb Μικρός Πρίγκιπας και αφορά γιο αστυνομικού της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης:

Τις τελευταίες ώρες ζήτησε την βοήθεια μας η οικογένεια του μικρού Αριστοτέλη Θρήσκου ο οποίος είναι 1,5 έτους και διαγνώσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από σάρκωμα EWING στο πόδι. Ο μικρός θα χειρουργηθεί από τον κύριο Gosheger στο νοσοκομείο του Muenster στην Γερμανία. Το κοστολόγιο ανέρχεται στις 136.000€.

Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε να βοηθήσετε, οι καταθέσεις για τον μικρό Αριστοτέλη θα γίνονται στον λογαριασμό του “Μικρού Πρίγκιπα”, στην
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 6115-145359 – 965
ΙΒΑΝ : GR8201711150006115145359965
Αιτιολογία κατάθεσης : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΡΗΣΚΟΣ
Απαραίτητα θα αναγράφεται η αιτιολογία κατάθεσης.
Ας κρατήσουμε όλοι το χέρι του μικρού μας πρίγκιπα που μας έχει ανάγκη.


Αρκετοί αστυνομικοί – αναγνώστες του Policenet.gr και συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας, με μηνύματα τους στη σελίδα μας στο fb και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr , μας επισήμαναν την εν λόγω ανάρτηση, τονίζοντας την αναγκαιότητα να ανταποκριθούμε όλοι στο συγκεκριμένο κάλεσμα για βοήθεια.

Η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης επίσης ανέβασε στη σελίδα της στο fb το συγκεκριμένο post:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.