Ο πολυπολιτισμός _ Η ανεκτικότητα των Ευρωπαικών λαών που πιθανότατα εκλαμβάνεται ως υποχωρητικότητα…Επεισόδια σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο.. (Βιντεο)

 

 

BREAKING: Massive RIOTS all over Sweden – 60 cars on fire

Car fires in Gothenburg Sweden

Chaos in Schweden: Vermummte ziehen durch Ortschaften und zerstören systematisch fast 90 Pkws

Συνολικά περίπου 90 αυτοκίνητα καταστράφηκαν ή καταστράφηκαν σε 8 διαφορετικές περιοχές. Η αστυνομία λέει ότι δεν έχουν δει κάτι τέτοιο σε αυτή την κλίμακα πριν.

Αρκετά μέρη στην περιοχή κάηκαν. Αυτοκίνητα, τροχόσπιτο, μικρό φορτηγό και ελαστικά. «Επί του παρόντος, τα ελαστικά καίγονται, παλέτες και υπάρχουν πυρκαγιές εντός της περιοχής. Εκτοξεύονται πυραύλοι και πυροτεχνήματα, επομένως περιμένουμε την αστυνομία να ανακοινώσει ότι η περιοχή είναι ασφαλής «, δήλωσε ο Simon Willner, εσωτερικός αξιωματικός της υπηρεσίας διάσωσης στο Norra Älvsborg. Στις 11:15 μ.μ. η υπηρεσία διάσωσης ήταν σε θέση να εργαστεί στην περιοχή.
Οι νεαροί έφυγαν από τη σκηνή και αναζητούνται. Ένας μάρτυρας εξηγεί: «Αυτό ήταν οργανωμένο. Ήθελαν να κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά. Ένα αυτοκίνητο ανατινάχτηκε, ήταν αρκετά τρελό. Ήμουν φοβισμένος. «Οι μάρτυρες περιέγραψαν τους νεαρούς με σκούρα μαλλιά «ως αυτούς που ξεκίνησαν τις φωτιές πριν φύγουν.

Αρκετές πόλεις (συχνά αναφερόμενες ως ζώνες NO GO ‘) στο Ηνωμένο Βασίλειο ανταγωνίζονται για την αμφίβολη «διάκριση» να γίνει η πρώτη πόλη με πλειοψηφία μουσουλμάνων. Καθώς συνεχίζουν να χύνονται ορδές μουσουλμάνων μεταναστών από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, οι λευκοί ντόπιοι Βρετανοί εγκαταλείπουν.

BREAKING : White Brits Will Soon Be A Minority In UK Cities – TNTV

VIDEO : Brits Clash With Angry Islamist Mob ! TNTV

Ιταλία: Η πολυπολιτισμικότητα και η εμπλουτισμένη ατμόσφαιρα στους δρόμους της PESCARA. Βίαιος αγώνας δρόμου μεταξύ μεταναστών και Ρομά στην περιοχή Rancitelli. Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά. Πόσο καιρό οι ιθαγενείς Ιταλοί υπομένουν αυτή τη βρωμιά;

Ισπανία: Οι δήθεν ευγνώμονες αλλά παράνομοι μετανάστες αγωνίζονται, καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία Ισπανών πολιτών και επιτίθενται σε αστυνομικά οχήματα με ξύλινα ραβδιά από ένα κατεστραμμένο κάδο απορριμμάτων. Σύντομα θα έρθετε στην περιοχή σας!

 

Πιστεύετε πιθανώς, ένα κανονικό βίντεο από τη Σομαλική Μογκαντίσου! Αλλά όχι, αυτή είναι η ιταλική μητρόπολη Νεάπολη NAPLES! Ο δρόμος είναι βρώμικος και γεμάτος σκουπίδια, ένας τύπος βρίσκεται στο έδαφος, όλοι οι άλλοι στέκονται γύρω. Το Shithole εγκαταστάθηκε με επιτυχία.

Ενώ οι Σομαλοί μουσουλμάνοι πειρατές ζουν τώρα στη Γερμανία με κοινωνική βοήθεια. Εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο το ρωσικό ναυτικό ασχολείται με τους Σομαλούς πειρατές.

 

 

Die Migranten sind die Zukunft… die Entwicklung von Italien

https://vk.com/video324245826_456244856?list=889407ec11972050a6

www.nikosxeiladakis.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.