Οι Ζωοκλοπές συχνό φαινόμενο στην περιοχή Σιδηρόκαστρου…(Vid.)

Σιδηρόκαστρο: Στο στόχαστρο ζωοκλεφτών κτηνοτροφικές μονάδες – Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι

 

Στο στόχαστρο των ζωοκλεφτών έπεσαν το προηγούμενο διάστημα κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή του Σιδηροκάστρου.

Τελευταίο περιστατικό τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς άγνωστοι αφού έκοψαν το σύρμα της περίφραξης της μονάδας του κυρίου Αποστόλη Τσιγκούνη εισέβαλαν εντός και άρχισαν να φορτώνουν στο όχημά τους δύο πρόβατα και πέντε αρνιά.

Ο ιδιοκτήτης της μονάδας μίλησε στο Infonews24.gr και me κλάματα στα μάτια περιγράφει το τι ακριβώς συνέβη. “”Έχω φτάσει σε απόγνωση. Είναι η 4η φορά που μπήκαν στην κτηνοτροφική μου μονάδα και συνολικά πήραν 30 ζώα.

Τελευταίο περιστατικό ξημερώματα της Πρωτομαγιάς ήρθαν εδώ έκοψαν το σύρμα της περίφραξης και φόρτωσαν το αυτοκίνητό τους δυο πρόβατα και πέντε αρνιά.

Εγώ χρωστάω κοντά στις 4.000 ευρώ από τις ζωοτροφές που έχω αγοράσει. Πως θα τα πληρώσω αυτά; Εμένα με ρωτάνε;”

Μάλιστα, όπως λέει ο κύριος Απόστολος είναι η τέταρτη φορά που πέφτει θύμα των ζωοκλεφτών. 

Πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι μπορεί και οι ίδιοι δράστες μπήκαν την γειτονική πτηνοτροφική μονάδα και αφαίρεσαν 70 κότες καθώς επίσης τρία πρόβατα και εφτά αρνιά. “Έχουν ρήμαξαν και γείτονα μου από εκείνον πήραν 70 κότες, εφτά αρνιά, τρία πρόβατα. Μας έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Δεν ξέρουμε τι να κάνω; Εγώ αποφάσισα να κοιμηθώ στη μονάδα για να προστατεύσουμε την περιουσία μου. Ζητούμε προστασία από τις Αρχές” καταλήγει ο κύριος Τσιγκούνης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Thestival.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.