Μυτιλήνη _ ΑΤΜ στη Μόρια… συνωστισμός!

Ένα πάγιο αίτημα ικανοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό με την τοποθέτηση ΑΤΜ στο ΚΥΤ Μόριας. 

Αξίζει να τονιστεί ότι λόγω των μέτρων για τον Covid-19 υπάρχει σε ισχύ ο περιορισμός στις μετακινήσεις μεταναστών εκτός ΚΥΤ καθώς επίσης τον προηγούμενο μήνα δεν είχε καταβληθεί το βοήθημα των 90 ευρώ για να μην υπάρχει αιτία μετακίνησης μεταναστών εκτός ΚΥΤ.

Από τη στιγμή που τοποθετήθηκε το ΑΤΜ στο ΚΥΤ ξεκίνησε και η καταβολή των χρημάτων.

Δυστυχώς όμως ένα μόνο ΑΤΜ δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ΑΤΜ στη Μόρια με αποτέλεσμα να υπάρχουν και πάλι φαινόμενα συνωστισμού.

Όπως αναφέρει και η ομάδα  Moria Corona Awareness Team που ανέβασε τις παραπάνω φωτογραφίες μετά τις ουρές για φαγητό, αιτήσεις άσυλο, ιατρούς τώρα έχουμε και τις ουρές για τα  ΑΤΜ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο

lesvosnews.net

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.