Καμπούλ το κέντρο της Αθήνας ένας νεκρός από συμπλοκή Αφγανών vs Πακιστανών…

Φάρ Ουέστ το κέντρο της Αθήνας – Νεκρός από πυροβολισμούς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε συμπλοκή αλλοδαπών στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς.

Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης. 

purobolismoi-sto-kentro-tis-athinas---ti-sumbainei

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε συμπλοκή αλλοδαπών στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς, μεταξύ ομάδας Αφγανών και Πακιστανών.  

Αποτέλεσμα, ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος που μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Και οι δύο είναι Αφγανοί.

Η συμπλοκή αφορούσε το ποιος θα κυριαρχήσει στη συγκεκριμένη περιοχή με μήλο της έριδος τα πόστα για τη διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων. 

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, πάντως στο σημείο που έγινε η συμπλοκή έχουν ήδη βρεθεί 11 κάλυκες, που δίνει μια εικόνα για το τι συνέβη στο κέντρο της Αθήνας.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το επεισόδιο από κατοίκους της περιοχής που ειδοποίησαν την αστυνομία , στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Φωτογραφίες: INTIMEnews / ΤheTOC

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.