Ινδία_Καραντίνα _ Τουρίστες έγραψαν 500 φορές τιμωρία γιατί έσπασαν το lockdown

Το κάναμε για τους να τους δώσουμε ένα μάθημα δηλώνει Ινδός αστυνομικός

Με τιμωρία που κάποτε εφάρμοζαν δάσκαλοι σε απείθαρχους μαθητές τιμώρησαν Ινδοί αστυνομικοί δέκα αλλοδαπούς που εντοπίστηκαν να παραβιάζουν την απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί στη χώρα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Οι δέκα τουρίστες εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτα στην πόλη Ρισικές, που είχε γίνει διάσημη όταν το 1968 οι Beatles αναζήτησαν εκεί την πνευματικότητα.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό Βινόντ Σάρμα οι δέκα τουρίστες – από το Ισραήλ, το Μεξικό, την Αυστραλία και την Αυστρία – υποχρεώθηκαν να γράψουν 500 φορές σε ένα χαρτί τη φράση «δεν ακολούθησα τους κανόνες απαγόρευσης κυκλοφορίας οπότε ζητώ συγγνώμη».

india-coronavirus2
india-coronavirus

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η ασυνήθιστη τιμωρία επιβλήθηκε «για να πάρουν ένα μάθημα».

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα δοθούν οδηγίες σε ξενοδοχεία στα οποία διαμένουν τουρίστες να επιτρέπουν τις εξόδους μόνο αν κάποιος τουρίστας συνοδεύεται από κάποιο τοπικό στέλεχος των υπηρεσιών βοήθειας.

Η ινδική αστυνομία έχει απασχολήσει και άλλες φορές την επικαιρότητα για τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζει τους παραβάτες της απαγόρευσης κυκλοφορίας με βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να χρησιμοποιούν ραβδί για να επιβάλουν την τάξη.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

photothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.