Βούλα _ 14 αστυνομικοί σε καραντίνα από 26χρονο βάνδαλο που τους έφτυσε φωνάζοντας «έχω κορονοϊό»

Απίστευτες σκηνές στη Βούλα με νεαρό που είχε επιστρέψει από το Λονδίνο και κανονικά έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 14 αστυνομικοί τέθηκαν σε καραντίνα έπειτα από επεισοδιακή σύλληψη 26χρονου που λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έσπαγε καθρέφτες αυτοκινήτων φωνάζοντας «είμαι θετικός στον κορονοϊό, μην με πλησιάζετε»!

Οταν επενέβησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για τον σταματήσουν, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου προέβαλε αντίσταση. Κατά τη σύλληψή του μάλιστα έφτυσε τους αστυνομικούς στο πρόσωπο, φωνάζοντας ότι είχε μόλις επιστρέψει από το Λονδίνο και ότι είναι φορέας του ιού.

Το ίδιο φέρεται να έκανε και όταν τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Οπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος όντως έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα, λόγω επιστροφής του από το εξωτερικό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι -συνολικά- 14 αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό τέθηκαν σε καραντίνα.

Με βάση την κείμενη νομοθεσία, όσοι παραβιάζουν την καραντίνα, τιμωρούνται με πρόστιμο 5.000 ευρώ, πέραν των πειθαρχικών κυρώσεων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Πηγή: Protagon.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.