Αντιδράσεις με ομοφοβικό φυλλάδιο σε γυμνάσιο στον Χολαργό.

Το φυλλάδιο, που φέρνει στη δημοσιότητα το ηλεκτρονικό περιοδικό «Antivirus Magazine», επικαλείται τα λόγια του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου περί ομοφυλοφιλίας

Αντιδράσεις προκάλεσε το φυλλάδιο με ομοφοβικό περιεχόμενο που διανεμήθηκε την Πέμπτη σε Γυμνάσιο του Χολαργού, το οποίο συμμετείχε σε υποχρεωτικό εκκλησιασμό λόγω του εορτασμού για τους Τρεις Ιεράρχες.

Το φυλλάδιο, που φέρνει στη δημοσιότητα το ηλεκτρονικό περιοδικό «Antivirus Magazine», επικαλείται τα λόγια του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου περί ομοφυλοφιλίας, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «η ομοφυλοφιλία είναι το αποκορύφωμα των αμαρτημάτων, πολύ πιο πάνω από ειδεχθείς πράξεις όπως ο φόνος…». Το φυλλάδιο μοίρασαν κάποια άτομα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο βρίσκονταν στον χώρο.

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο ομοφυλόφιλος είναι χειρότερος από τον κοινό δολοφόνο, καθώς «ο εραστής της ομοφυλοφιλίας δολοφονεί κατ’ επανάληψη». Πάντως, το ethnos.gr επικοινώνησε για το θέμα με το υπουργείο Παιδείας. «Δεν έχει γίνει καμία επίσημη καταγγελία» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αρμόδιοι. 

Το επίμαχο φυλλάδιο 

φυλλάδιο
(copyright: Antivirus Magazine)

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Ethnos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.