Αλλοδαπός έβγαλε μαχαίρι σε 20χρονη σε καφέ μπαρ έξω από Θεσσαλονίκη…

Φωτογραφία αρχείου

Ανάστατοι οι κάτοικοι από την μη αστυνόμευση της περιοχής

Απειλή με τη χρήση μαχαιριού δέχτηκε χθες το βράδυ μια 20χρονη κοπέλα στα Λαγκαδίκια από μετανάστη που φιλοξενείται στο camp της περιοχής.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην αστυνομία, το περιστατικό ξεκίνησε στις 2.00 τα ξημερώματα σε καφέ μπαρ του χωριού, όπου μία ομάδα μεταναστών βρίσκονταν στο μαγαζί πίνοντας ποτά.

Ο ιδιοκτήτης, λόγω περασμένης ώρας, αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί και αμέσως δέχτηκε τις αποδοκιμασίες ενός εκ των μεταναστών, ο οποίος ήθελε να συνεχίσει τη βραδιά του και θύμωσε που το μαγαζί θα έκλεινε. Προκειμένου να αποφευχθεί πιθανός καυγάς ο ιδιοκτήτης κλείδωσε και αποχώρησε γρήγορα από το μαγαζί μαζί με ένα φιλικό του ζευγάρι, ενώ δέχονταν σκουντήματα και προπηλακισμούς.

Όμως η ανιψιά του ιδιοκτήτη η οποία άκουσε φασαρία και μένει πάνω από το καφέ μπαρ κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και δέχτηκε απειλή με τη χρήση μαχαιριού από τον θυμωμένο μετανάστη. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί του ΑΤ Ζαγκλιβερίου προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη.

Μιλώντας στο lagadas.net ο ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ αναφέρει πως «δεν υπάρχει αστυνόμευση. Εχει κλείσει το αστυνομικό τμήμα Λαγκαδικίων και δεν υπάρχει κανείς να μας προστατεύσει. Στο καμπ υπάρχουν περίπου 700 άτομα και οι κάτοικοι του χωριού είμαστε λιγότεροι από πεντακόσιοι. Ανησυχούμε και τα περισσότερα μαγαζιά κλείνουν νωρίς από φόβο. Ολη την ώρα πηγαινοέρχονται μετανάστες που είτε έρχονται από Βαγιοχώρι ή από Σταυρό». 

Το περιστατικό σόκαρε τη μικρή κοινωνία του χωριού και οι κάτοικοι ανησυχούν για το μέλλον. Η κοινότητα Λαγκαδικίων θα πραγματοποιήσει ειδική έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 20.00 για το θέμα της αύξησης της εγκληματικότητας λόγω  των μεταναστών.

typosrhes.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.