Λάρισα: Πυροβόλησαν πυροσβέστες σε «μαϊμού» αναγγελία φωτιάς.

Εικόνα αρχείου.

 



Πυροβόλησαν πυροσβέστες με αεροβόλο στη Λάρισα!



Τη λαχτάρα της ζωής τους δοκίμασαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν την φωτιά που υποτίθεται ότι είχε ξεσπάσει σε έναν κάδο απορριμμάτων σε μια συνοικία της Λάρισας, καθώς μόλις έφτασαν δέχθηκαν… πυροβολισμούς από αεροβόλο όπλο από άγνωστο δράστη!

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δύο πυροσβέστες έλαβαν κλήση στο κέντρο της Πυροσβεστικής γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου, ωστόσο αποδείχθηκε ότι η αναγγελία της φωτιάς ήταν… «μαϊμού»! Μόλις έφτασαν στον τόπο του υποτιθέμενου συμβάντος με το πυροσβεστικό όχημά τους, όχι μόνο δεν βρήκαν εστία φωτιάς, αλλά δέχθηκαν και πυρά από έναν άγνωστο ο οποίος τους πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο!

Για καλή τους τύχη, οι πυροσβέστες δεν τραυματίστηκαν αφού πρόλαβαν να κρυφτούν, όμως για λόγους ασφαλείας εγκατέλειψαν την περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας, που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον δράστη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν υλικό από τις κάμερες της περιοχής.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

 

 

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.